Solceller i Borås
Få hjälp med installation av solpaneler

Solenergi är en kostnadseffektiv, hållbar och pålitlig energikälla. Med solceller på taket skapas möjligheter till betydande kostnadsbesparingar på elräkningen, samtidigt som du bidrar till en renare miljö. Dessutom innebär en installation av solceller en grad av oberoende från elnätet, vilket ger trygghet och stabilitet oavsett väder och tid på dygnet.

Varför välja Sunvio för dina solceller i Borås?

Sunvio är ett ledande företag inom solenergi, känt för sitt högkvalitativa sortiment av solceller, expertinstallationer och enastående kundservice. Vår djupgående kunskap om Borås specifika förhållanden och klimat säkerställer en skräddarsydd lösning som optimerar solcellernas prestanda.

Vi skiljer oss från mängden genom vårt breda utbud av produkter, snabba installationsprocess och miljövänliga och lönsamma investeringsmöjligheter. Vi har auktorisation från Elsäkerhetsverket och är medlemmar i branschföreningen Svensk Solenergi. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg med våra kompetenta elektriker och att vi uppfyller högt ställda krav på etik, produktkvalitet och organisation.

Hur fungerar installationen av solceller med Sunvio?

Processen att installera solceller med oss på Sunvio är enkel och transparent. 

  1. Vi inleder alltid med en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar dina behov, förväntningar och förhållandena på din fastighet. 
  2. Därefter utformar vi en skräddarsydd lösning som passar dina specifika förutsättningar. 
  3. I nästa steg levererar vi och installerar solcellerna, vilket normalt tar mindre än åtta veckor från beställning. Installationen utförs av våra auktoriserade elektriker som säkerställer en smidig och trygg process. 
  4. Efter installationen erbjuder vi fortsatt support och service, för att ditt solcellssystem ska fungera optimalt.

Solenergi i Borås – Vad du behöver veta

Borås, med sin unika plats i Sverige, erbjuder goda förutsättningar för solenergi. Staden får i genomsnitt mer än 1800 soltimmar per år, vilket skapar optimala förutsättningar för produktion av solenergi. Med en genomsnittlig årlig solinstrålning på cirka 1100 kWh per kvadratmeter, ligger Borås väl i linje med riksgenomsnittet och är därmed ett utmärkt område för installation av solpaneler. Dessutom bidrar solenergi till Borås stadsmiljöstrategi, som syftar till att vara klimatneutrala till år 2035.

Ta steget mot en hållbar framtid med Sunvio

Med Sunvio är övergången till solenergi smidig och bekymmersfri. Vi erbjuder professionell rådgivning och stöd genom hela processen, från offert till installation och underhåll. Dessutom erbjuder vi en efterförsäljningstjänst för att svara på eventuella frågor eller problem som kan uppstå efter installationen.

Fri Offert

Offerten är kostnadsfri

Hur önskar du att bli kontaktad?

Fri Offert - Takbyte

Offerten är kostnadsfri

Vad är du intresserad av?

Meny